Marjon de Leeuw-Houbolt

NEI Coach
HomeDe Coach

Wie ben ik

Ik ben Marjon de Leeuw–Houbolt, getrouwd en moeder van 2 lieve, ondeugende jongens.

Na mijn opleiding Commerciële Economie heb ik jarenlang gewerkt binnen de commercieel medische branche. Ik ben bijvoorbeeld werkzaam geweest als medisch acceptant bij een verzekeringsmaatschappij, maar ook als Customer Service medewerker bij bedrijven gespecialiseerd in medische disposables en farmaceutische geneesmiddelen. Op een gegeven moment gaven deze werkzaamheden mij niet meer de voldoening die ik zocht.

Nadat ik in 2015 zelf in aanraking ben gekomen met NEI in verband met mijn voedselintoleranties ben ik vol enthousiasme in 2016 zelf gestart met de opleiding tot NEI Coach die ik ook eind 2016 met succes heb afgerond.

Ondanks het feit dat ik (nog) niet genezen ben van deze intoleranties vond ik de NEI behandelingen heel bijzonder. Na jaren van zoeken buiten mezelf, bleken de antwoorden gewoon in mezelf te zitten. De aandacht, tijd en begeleiding die de NEI coach mij gaf, gaven mij het inzicht dat ik op dat moment nodig had.

De aandacht, tijd en begeleiding die de NEI coach mij gaf, gaven mij het inzicht dat ik op dat moment nodig had.

Mijn loopbaan is altijd beïnvloed door mijn bijzondere jeugd. Toen ik 10 jaar oud was, bleek mijn moeder de ziekte MS te hebben. De vage klachten die zij al jaren had ervaren, vielen op zijn plek toen de diagnose eindelijk werd gesteld. Helaas was en is er tot op heden geen echte genezing van MS mogelijk.

Het holistisch denken is altijd aan mij blijven trekken

Naast de weg binnen de reguliere geneeskunde, zocht mijn moeder uiteindelijk ook haar heil in de complementaire geneeswijzen. Als kind volgde ik dit vanaf de zijlijn geïnteresseerd mee. Er waren technieken die haar gedurende kortere of langere perioden heel erg hebben kunnen ondersteunen. Uiteindelijk is zij in 2005 aan de gevolgen van haar ziekte overleden.

Het holistisch denken is altijd aan mij blijven trekken en daarom ben ik heel gelukkig dat ik hier nu zelf mee aan de slag mag gaan.

Ik vind de NEI techniek heel plezierig omdat het uitgaat van de principes “alles is energie” en “iedereen is uniek”. Emoties zijn voor iedereen heel herkenbaar en in dat opzicht lijken we allemaal op elkaar. Maar iedereen ervaart zijn eigen emotionele gebeurtenissen op zijn geheel eigen unieke wijze. En door op zoek te kunnen gaan naar wat voor iemand op dat speciale moment nodig is, geeft veel voldoening.

Hoe ga ik te werk?

Na een korte kennismaking en de afstemming op jouw onderbewustzijn met de bio-tensor bepalen we welke klacht (ingang) voor jou op dat moment het meeste prioriteit heeft. Dat kan de klacht zijn waarbij je bij mij gekomen bent, maar het kan ook zijn dat we ons eerst op iets anders moeten richten.

Vervolgens bepalen we welke behandelmethode het beste ingezet kan worden. Dit kan direct een NEI behandeling zijn waarin we op zoek gaan naar de onverwerkte emoties, maar het kan ook zijn dat we eerst met middelen of een dieet aan de slag moeten gaan.

Na het eerste consult zal ook duidelijk worden hoeveel behandelingen je nodig hebt om je lichaam weer in balans te brengen.

Als je samen met je kind of voor je kind een consult krijgt, volgen we dezelfde route.

Pin It on Pinterest

Share This