Mogelijkheden

HomeMogelijkheden

Voor wie is NEI geschikt?

Eigenlijk kan NEI iedereen ondersteunen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen heel veel baat hebben bij een consult. Omdat het via het onderbewustzijn werkt, kunnen hele jonge kinderen al behandeld worden.

Volwassenen

Leven in de huidige tijd vraagt veel van ons. Hoewel het fijn is dat er zo veel mogelijk is in deze maatschappij heeft dit ook een keerzijde. We hebben een baan, kinderen, een huishouden en daarnaast nog onze sociale activiteiten. We proberen alle ballen zo goed mogelijk in de lucht te houden.

Maar wat als je uit balans raakt en je de ballen niet meer allemaal hoog kunt houden? Eerst merk je dit mentaal om vervolgens wellicht ook lichamelijke klachten te krijgen. Of je wordt ineens overvallen door een ernstige ziekte. Dan moet je noodgedwongen pas op de plaats maken.

Verlichting

Een NEI consult kan onder andere inzicht bieden en verlichting geven bij:

 • Overspannenheid / burn-out klachten / Vermoeidheidsklachten
 • Angsten
 • Neerslachtigheid / depressie
 • Lichamelijke (chronische) klachten, zoals bijvoorbeeld hoofpijn en buikpijn, luchtweg- en gewrichtsklachten, prikkelbaar darm syndroom, allergieën of intoleranties.

Maar ook als je ‘gewoon even niet zo lekker in je vel zit’

Kinderen

Kinderen zijn kwetsbaar, maar ook flexibel en sterk. We zijn allemaal ooit kind geweest, maar vergeten dat weleens. Kinderen kunnen een spiegel zijn voor ons als ouder, maar kinderen zijn ook heel loyaal naar hun ouders toe. Ze dragen soms letterlijk onze emoties als ze denken dat ze te zwaar voor ons zijn.

Het is als ouder erg confronterend om te zien dat je kind het geestelijk of lichamelijk zwaar heeft.  Een NEI consult kan ervoor zorgen dat het kind zichzelf beter begrijpt, maar het kan ook inzicht geven aan de ouders. Soms heeft het kind namelijk zelf geen last van de klacht, maar de ouders wel.

Baby’s en heel jonge kinderen kunnen al worden behandeld. Zelfs tijdens de zwangerschap kan er al contact gelegd worden met het kindje in je buik.

Kinderen hoeven ook niet altijd fysiek bij het consult aanwezig te zijn, want behandelen kan al via een foto meegenomen door één of beide ouders of verzorgers. Oudere kinderen mogen zelf aangeven of ze willen dat hun vader, moeder of verzorger bij het consult aanwezig is.

Kinderen kunnen een spiegel zijn voor ons als ouders

NEI bij kinderen kan ondersteunen bij een heleboel klachten, onder andere bij:

 • ADHD en/of hooggevoeligheid
 • Allergieën en intoleranties
 • Vaccinatie schade
 • Dyslexie en/of dyscalculie
 • Pesten of gepest worden
 • Boosheid of andere emoties
 • Problemen na een scheiding van de ouders of verzorgers
 • Extra begeleiding tijdens de zwangerschap

Kinderwens

Zwanger worden is ons helaas niet allemaal vanzelf gegeven. Soms is de wens heel groot, maar lukt het toch niet om samen in verwachting te raken. Er kan daadwerkelijk een fysieke oorzaak zijn die de kans op een zwangerschap heel klein of zelfs onmogelijk maakt. Soms is er niet echt een aanwijsbare reden bekend.

Tijdens een consult voor beide partners kunnen we uitzoeken welke geblokkeerde emoties hier onbewust een rol bij spelen.

Pin It on Pinterest

Share This