HomeReviews

Wat vindt men van MarSens

“Met klachten in mijn kuit, waarschijnlijk door trainen, naar Marjon gegaan. Zij constateerde een zweepslag in de kuit en het advies om naar de fysiotherapeut te gaan. Zij gaf aan dat ik 4 fysio behandelingen nodig zou hebben en nog een NEI sessie. Tot mijn verbazing en die van de fysiotherapeut waren 4 behandelingen inderdaad voldoende. Dank je Marjon. Als ik nog een keer klachten heb, kom ik zonder meer bij je terug.”

Anoniem

“De praktijk van Marjon is een mooie ruimte. Marjon is rustig en wekt vertrouwen.”

Anoniem

“Volledig open minded kwam ik bij Marjon voor een NEI sessie. Zonder specifieke vraag, behalve dan dat een beetje meer balans in mijn leven meer dan welkom is. Marjon is heel prettig om mee te praten, je hebt niet het gevoel dat je bij een consult zit. Ze stelt je meteen op je gemak en legt goed uit wat de bedoeling is en hoe ze te werk gaat.

Door de nuchtere benadering van Marjon kon ik het (voor mij) onbekende van een NEI sessie loslaten. Haar nieuwe inzichten helpen mij mijzelf te helpen. Precies wat ik hoopte eruit te halen. Ik maak zeker een vervolgafspraak.”

Ilona de Bot-Sahertian

Dordrecht

“Marjon is een prettig persoon bij wie je snel op je gemak bent. Het is absoluut geen ´zweverig type´.
Ik heb een open consult gehad, dus zonder een specifieke vraag.
Ik was een beetje sceptisch, maar dat was geen probleem. Marjon legt zo veel mogelijk uit wat het doel is van alle handelingen die zij verricht. Ze gaat hierbij zeer secuur te werk. Soms voelde iets vreemd, zoals steentjes in je hand vasthouden, maar door de nuchtere benadering van Marjon was mijn idee: baadt het niet dan schaadt het niet.

Sowieso is de anderhalf uur met Marjon samen prettig. Ze luistert goed en vraagt goed door. Ik kan niet goed uitleggen hoe het precies heeft gewerkt. Tijdens het consult wist ik niet precies wat ik met alle antwoorden aan moest. Maar, zoals Marjon al aangaf, blijkbaar gaat je onderbewuste toch aan het werk.

Ik had niet echt een verwachting vooraf, maar ik moet zeggen dat ik me een aantal dagen na het consult opgeruimder en prettiger voelde. Een aantal antwoorden kon ik ook later beter plaatsen en daar kon ik ook echt wat mee.”

Daniëlle de Jong

Barendrecht

“Ik ben diverse malen bij Marjon geweest, voor mijn prikkelbaar darm syndroom. Samen zijn we op zoek gegaan, naar de triggers. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds! Ik heb meer inzicht in wat ik wel en beter niet kan eten. Marjon heeft een fijne en rustige persoonlijkheid. Ik voelde me gelijk op m’n gemak. En het belangrijkste, het gaat nu een stuk beter met me! Ik heb al meerdere mensen naar haar verwezen.”

Laura

Dordrecht

Klaar voor meer balans in je leven?

Laat mij vrijblijvend contact met je opnemen

[recaptcha theme:dark]

Pin It on Pinterest

Share This